Aanpak

Bij SheCoach word je niet in ‘je kracht gezet’. Ook word je niet de betere versie van jezelf. Wel leer je beter voor jezelf te zorgen en maak je keuzes die goed zijn voor jou.

In dit proces loop ik graag even met je mee op. Vanuit een gelijkwaardige rol. Samen onderzoeken we jouw vraag, gedrag, gedachten, gevoelens en verlangens. Mijn aanpak kenmerkt zich door oprechte aandacht en nieuwsgierigheid naar je. Door het stellen van de juiste vragen, te coachen in het hier-en-nu,  je te leren reflecteren op je gedrag en je uit te nodigen om te experimenteren met nieuw gedrag. Ik werk intuïtief, ben scherp in mijn waarneming, kan confronteren daar waar nodig maar zorg altijd voor een lach. 

Het coachingstraject bij SheCoach wordt op maat gemaakt, passend bij jouw vraag en mogelijkheden. De ervaring leert dat ongeveer 5 gesprekken vaak voldoende zijn. Dit is exclusief de gratis intake van 30 minuten. Tijdens deze intake maken we kennis met elkaar en kun je beoordelen of er een klik is en of SheCoach is wat je zoekt.

De gesprekken duren een uur per keer. Afhankelijk van jouw behoefte vinden de gesprekken plaats in mijn coachingsruimte in Groningen, online of lekker in de natuur, d.m.v. een wandeling bijvoorbeeld.

Het belangrijkste is dat er een klik is tussen ons en dat je vertrouwen voelt om te leren. Een traject dat de moeite waard is voor je. Waarin je leert, geniet, mooie inzichten krijgt en met een nieuwe wijsheid je eigen pad inslaat.