Voor wie?

SheCoach is er voor alle vrouwen die zich herkennen in de reddersrol: je wilt het graag goed doen voor de ander, je regelt vaak van alles, lost veel op, je bent een harde werker, je bent kritisch naar jezelf en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Als vrouwelijke redder heb je het best druk. Met name met de ander en je omgeving. Je staat altijd “aan”. Veel mensen doen een appèl op jou, omdat ze weten dat het dan goed geregeld wordt, het gezellig is en alles goed verzorgd wordt.

De vrouwelijke redder krijgt dan ook veel waardering, maar vroeg of laat eist dit zijn tol. Het put je uit. Je doorzettingsvermogen zorgt er ook nog eens voor dat je dergelijke signalen negeert. En je omgeving doet daar (vaak onbewust) graag aan mee. Want ze kennen jou niet anders en aan teleurstellen doe jij niet. Maar dit gaat een keer schuren en waarschijnlijk ervaar je steeds vaker gedoe. Op het werk, in de liefde, in het leven. Het openbaart zich in oververmoeidheid, stress, burn-out en gevoelens van eenzaamheid.

Is dit herkenbaar voor jou? Wees dan meer dan welkom bij SheCoach.